banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Belediye

Karakoprü Belediyespor 2 - 0 Edirnespor

(RHA Ajans)Karakoprü Belediyespor Lig'in 4. haftasında konuk ettiği Edirnespor'u 2-0 mağlup etti. Kırmızı siyahlı takımın gollerini H.Yılmaz ve B.Taşdemir attı.


TFF 3.Lig temsilcimiz Karakoprü Belediyespor ligin 4'üncü hafta maçında Faruk Çelik Stadyumunda konuk ettiği Edirnespor'u ilk yarıda ve ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Maçın ilk yarısında oyunun genelinde üstün olan ve pozisyonlar bulan Karaköprü Belediyespor’da 36. Dakikada Halil Yılmaz savunmanın arkasına sarkıp kaleciyi geçerek topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. İlk yarıda iki takımın da buldukları pozisyonlar sonuçsuz kalınca Karaköprü Belediyespor devreye 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda da Karbel Karaköprü Belediyespor daha üstün bir oyun sergilerken, Edirnespor da beraberlik için çaba gösterdi. Maçın uzatma dakikalarında hızlı gelişen atakta Muhammed Burak Taşdemir güzel bir plaseyle ağları buldu ve maçın skorunu ilan etti.

Bu sonuçla birlikte Karaköprü Belediyespor bu sezon çıktığı ilk üç maçta aldığı beraberliklerin ardından ilk galibiyetini alarak puanını altıya çıkarken, Edirnespor üç puanda kaldı. Karaköprü ekibi haftaya yine sahasında Eskişehirspor’u konuk edecek.

STAT: Faruk Çelik

HAKEMLER: Sinan Dereci, Mehmet Şenkaya, Erdem Tanış

KARBEL KARAKÖPRÜSPOR: Berat - Burak, Muhammed Raşit (Dk. 83 Burak Taşdemir), Muhammed Öztürk (Dk. 75 Fevzi), Emirhan, Fatih (Dk. 89 İbrahim), Halil (Dk. 89 Kemal), Emre Fırtına (Dk. 75 Selim), Mücahit, Emre Yıldırım, FatihEDİRNESPOR: Serkan - Kaan, Sertaç (Dk. 45 Kazım Birkan), Uğur (Dk. 82 Emir Kaan), Ahmet Baykal, Gencay (Dk. 76 Atakan), Erkan Şentürk (Dk. 82 Sergen), Engin, Ali, Ümit Can (Dk. 67 Fırat), OğuzhanGOLLER: Dk. 37 Halil, Dk. 90 Burak Taşdemir (Karbel Karaköprüspor)

SARI KARTLAR: Emre Yıldırım, (Karbel Karaköprüspor) - Ali (Edirnespor)

Anahtar Kelimeler:
Edirnespor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.