banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Karaköprü Belediyespor 2-0 Birecik Belediyespor VİDEO

Karaköprü Belediyespor ile Birecik Belediyespor Bölgesel Amatör Kümede Karaköprü Faruk Çelik Spor Tesislerinde sezonun ilk maçında karşı karşıya geldi. Gerçekleşen müsabakaya Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, ASKF Şanlıurfa Şube Başkanı Bahattin Canbeyli, ve çok sayıda Karaköprü Belediyespor taraftarları katıldı.

Kardeşlik havasında başlayan müsabaka öncesi Başkan Çiftçi, her iki takımı oyuncularını ve yöneticilerini kutlayarak çiçek takdim etti. Orta hakem Lütfullah Aslan’ın düdüğü ile başlayan maç her iki takımında büyük mücadelesi ve kaçırılan gol pozisyonun ardından ilk yarı 0-0 bitti.


İkinci yarıda ise Karaköprü Belediyespor oyuna ağırlığını koyarak maçın 85. Dakikasında Ahmet Kurt’un penaltıdan attığı 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını iyice rakip kaleye hissettiren Karaköprü Belediyespor’da sahneye yine çıkan Ahmet Kurt maçın 89. Dakikasında attığı frikik golü ile takımın 2-0 öne geçirerek maça damgasını vurdu.   Sezona galibiyetle başlayan Karaköprü Belediyespor 3 puanını alarak taraftarlarını sevince boğdu.

Maç sonrası Karaköprü Belediyespor kulüp Başkanı Tahir Kalkan “bu maç çok güzel bitti futbolcularımıza, hocamıza teşekkür ediyorum bu galibiyeti tüm Karaköprü’lülere armağan ediyorum” dedi. Bir sonraki hafta Karaköprü Belediyespor deplasmanda Malatya İl Özel İdarespor ile karşılaşacaktır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.