banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Karaköprü Belediyespor 1-1 52 Orduspor

TFF 3. Lig'de mücadele eden temsilcimiz Karaköprü Belediyespor play-off yarı final ilk maçında sahasında 52 Orduspor ile karşılaştı.Temsilcimiz ilk yarıda Halili Yılmaz'ın attığı golle devreyi 1-0 önde kapadı.İkinci yarıda konuk ekip Gökhan Erdöl ile bulduğu golle maçta eşitliği sağladı.


TFF 3. Lig'de mücadele eden temsilcimiz Karaköprü Belediyespor play-off yarı final ilk  maçında sahasında 52 Orduspor ile karşılaştı. Maçın ilk yarısı 1-0 Karaköprü Belediyespor üstünlüğü ile tamamlandı.İkinci yarıya ilk yarıya oranla daha hızlı başlayan konuk ekip 52 Orduspor maçta 1-1 eşitliği yakaladı.

İkinci yarı başladı...

İkinci yarıya konuk ekip 52 Orduspor hızlı başladı.

Maçın 50'inci dakikasında 52 Ordusporlu Gökhan Erdöl'un attığı golle maçta 1-1'lik eşitliği sağladı.

Karaköprü Belediyespor.1 52 Orduspor:1


Maçta 84.Dakika oynanıyor.1-1 eşitlik devam ediyor.

Maç sona erdi

Karaköprü Belediyespor 1-1 52 Orduspor

Maçın rövanşı ise 1 Haziran 'da Ordu da oynanacak.Tur atan takım finalde Derince Belediyespor'un rakibi olacak.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.