banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Karaköprü Belediyesi koşusunu cevher kazandı

Türkiye Jokey Kulübü tarafından Karaköprü Belediyesi adına düzenlenen at yarışı koşusu yapıldı. Koşuyu Cevher isimli safkan atı jokeyi Velat Demir ile kazanırken, birincilik kupasını Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli verdi.

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından Karaköprü Belediyesi Başkanlık Koşusu düzenlendi.

Şanlıurfa Hipodromunda düzenlenen ve günün 5. koşusu olan Karaköprü Belediyesi Başkanlık Koşusu'nu Hülya Şimşek’in sahibi olduğu 6 numaralı safkan Cevher jokeyi Velat Demir ile kazandı. İkinciliği Altın Sima elde ederken, üçüncü ise 3 Görgüncan oldu.

Yarışı; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü İlçe Kaymakamı Yavuz Güner, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve davetliler izledi. 

Koşunun ardından düzenlenen törende, koşuyu kazanan atın sahibi adına Sıtkı Şimşek'e kupasını, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.