banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Karaköprü Belediye Başkanlık Koşusu Yapıldı


Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından Karaköprü Belediyesi Başkanlık Koşusu düzenlendi. Şanlıurfa Hipodromunda düzenlenen ve günün 6. koşusu olan Karaköprü Belediyesi Başkanlık Koşusu'nu Ethem Kaya'nın sahibi olduğu 2 numaralı safkan at Bürebey jokeyi Remzi Doğan ile kazandı. İkinciliği 13 numaralı Şubathan elde ederken, üçüncü ise 4  numaralı Pekkurt oldu.
Yarışı Karaköprü Belediyesi Meclis Başkanvekili Bekir Sıtkı Akyol, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları  ile davetliler izledi. Koşunun ardından birinci olan atın ilgilisine birincilik kupasını Başkanvekili Bekir Sıtkı Akyol verirken, ikinci, üçüncü ve dördüncü atların sahiplerine de plaket verildi.
Koşunun ardından konuşan Karaköprü Belediyesi Meclis Başkanvekili Bekir Sıtkı Akyol dereceye giren atların sahiplerini ve jokeyleri tebrik ederken, Şanlıurfa'da at yetiştiriciliğinin daha iyi seviyelere gelmesi temennisinde bulundu. 
Karaköprü Belediyesi Başkanlık Koşusu'nun ardından protokol üyeleri, dereceye giren atların sahipleriyle ve hipodrom yetkilileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.