banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Karaköprü 2. spor şöleni başladı

Karaköprü Gençlik Merkezinde yapılan Karaköprü 2.Spor Şöleni açılış törenine Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa İl Jandarma Alay Komutanı Albay Emin Dursun, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, Karaköprü Belediye meclis üyeleri, Okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Basketbol, Voleybol ve Futbol gibi çeşitli dallarda, Karaköprü’de bulunan toplam 24 ilköğretim ve Lise Okullarındaki yaklaşık 370 öğrencinin ve 37 takımın yarışacağı spor şöleni start aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından yapılan törende Nazif Bayraktar Kız Meslek Lisesi Okulu öğrencilerinden Ayşenur Altuğ, ve Anadolu Turizm Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Altıntaş günün anlamını belirten birer konuşma yaptılar. Törende İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala yaptığı konuşmada bu tür etkinliklerde gençler birlik beraberliği, kardeşliği, dostluğu öğreniyor, bu tür örnek çalışmalar çoğalmalıdır ifadesini kullandı.

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, açılış töreninde yaptığı konuşmada; “Bu yıl 2’ncisini düzenlediğimiz spor şöleninde amaç aslında, öğrencilerimizin, çocuklarımızın Karaköprü’de barış içersinde dostluk içersinde centilmenlik içersinde bir araya getirmek temel düşüncemiz budur, Sosyal belediyeciliği ön plana koymak istiyoruz, müsabakalarda sporun barış, dostluk ve centilmenlik ruhu içersinde olduğunu hiçbir zaman unutmayın, tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ise yaptığı konuşmada; “Değerli öğrenciler öncelikle Başkan Çiftçi’yi alkışlamanızı istiyorum, sizlere yeni sezonda yeni aktiviteler hazırlamış, bizler sizlerin iyi yetişmesini, güzel insanlar olmanızı istiyoruz, inşallah iyi eğitimle dünya gençleri ile yarışır hale geleceksiniz, kötü ahlak sahibi olmayacaksınız, iyi insanlar olacaksınız, bunun için çok çalışın, hayırlı turnuvalar diliyorum” dedi. Böyle anlamlı bir spor şöleni ile karşılaşan öğrenciler ise oldukça coşkulu ve heyecanlı olduğu gözlendi.

Daha sonra yapılan ilk Futbol müsabakası (Özel Birikim Lisesi- Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi) için Vali Güvenç ve Başkan Çiftçi, maçın ilk topa vuruşunu gerçekleştirerek maçı başlattılar.

BUGÜNKÜ YAPILAN MÜSABAKALARIN SONUÇALARI

Futbol Maçları:

Özel Birikim Lisesi            : 2 Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi    : 6

Gap End.Tekn.Mes. Lisesi : 6 K.Köprü Çok Programlı Lise     : 1

Mehmet Güneş Lisesi         :0 K.Köprü Anadolu Lisesi            : 2

Gap Anadolu Lisesi           : 8 Anadolu Sağlık Lisesi                : 4

Basketbol  :

Köprü Anadolu Lisesi : 29 Özel Birikim Lisesi    : 37

K.Köprü Fen Lisesi     : 43 Gap Anadolu Lisesi       : 32

Bayan Voleybol:

Gap Anadolu Lisesi            : 0 Gap Kız Anadolu Lisesi :2

Karaköprü Anadolu Lisesi : 0 Güzel Sanatlar Lisesi    :2

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.