banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Kaptan Serdar Özkan yuvadan uçuyor

RAŞİT ÇETİNER KALMASINI İSTİYOR

 

ÖNÜMÜZDEKİ sezon güçlü bir kadro kurup Süper lige çıkmayı hedefleyen Sarı-yeşili ekip takımın kaptanı olan Serdar Özkan’ı ellinden kaçırmak üzere olduğu gelen bilgiler arasında. Teknik Direktör Raşit Çetiner’in yönetime sunduğu raporda kalmasını istediği Özkan’ın yuvadan uçması an meselesi.

 

2014’E KADAR TAKIMLA SÖZLEŞMESİ VAR

 

TATİLDE olan Serdar Özkan’ı, transfer etmek isteyen Süper ligden 3 ve PTT 1. liginde 17 takımın yakın bir zamanda Şanlıurfaspor kapısını çalacağı bildirildi. 2014’e kadar takımla sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcunun yakın çevresine, Şanlıurfaspor yönetiminin kendisine gösterdiği değişik yaklaşımlardan dolayı böyle bir karar aldığı iddia edildi.

 

KALMAK İSTİYORUM

 

TECRÜBELİ futbolcu Serdar Özkan,OLAY’a transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Şanlıurfa’yı ve Şanlıurfaspor’u çok sevdiğini ve yönetime takımda kalmak isteğini ifade eden Kaptan Özkan, “Beni Süper ligden ve PTT 1. liginden isteyen takımlar var. Ben yönetim ile görüştüm. Takımda kalmak isteğimi Şanlıurfa’yı ve Şanlıurfaspor’u çok sevdiğimi onlara ilettim” dedi.

 

26 MAÇTA FORMA GİYDİ

 

ŞANIURFASPOR formasıyla geçen sezon başarılı bir performans sergileyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, 1’i Türkiye Kupası’nda olmak üzere toplam 26 karşılaşmada forma giydi.2217 dakika sahada kalan Serdar Özkan, rakip fileleri 5 kez havalandırırken 6 da asist yaptı.Daha önce Beşiktaş ve Galatasaray forması da giyen Serdar, 2012-2013 Futbol Sezonu başında Samsunspor’dan Şanlıurfaspor’a transfer olmuştu.

Salih Demir/Şanlıurfa OLAY

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.