banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Kadın Basketbolda son hafta

Haftasonu oynanacak son maçların ardından gruplarında ilk 6 sırayı alan 18 takım bir üst tura yükselecek. Altlı 3 grupta 18 takımın mücadele edeceği ikinci turun ardından gruplarında ilk iki sırayı alacak takımlar 6’lı finallerde oynama hakkını elde edecekler. Tek devrili lig usulüne göre bir şehirde oynanacak final grubunun sonunda ise TKBL’ye yükselecek 2 takım belli olacak.

 

Bu sezon 2 takımla mücadele edildiğimiz ligde takımlarımız istediği sonuçları alamayarak gruplarda 6 takımın dışında kaldılar.

 

Son hafta maçında Harran Üniversitesi  saat 15’te başlayacak maçta Nigde Türk Telekom takımını konuk ederken, Harran Spor ise Akçakale’de İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni ağırlayacak. Her iki karşılaşmada pazar günü oynanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.