banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Birecik kasap Nazlı Kurt

Vali Küçük: Şanlıurfalıların desteğine her zaman muhtacız

 

Şanlıurfa’nın en önemli marka değeri olan Şanlıurfaspor’un Gap Arena Stadyumunda oynayacağı Multigrup Alanyaspor maçına tüm Şanlıurfalıları beklediğini dile getiren Vali İzzettin Küçük: “Bu akşam 19.00’da Alanyaspor’la önemli bir maçımız var. Bizim için kritik günler, kendimize güveniyor ve inanıyoruz ama seyircimizin ve Şanlıurfalıların desteğine her zaman muhtacız. Güçlü bir şekilde tezahüratlarımızla ve dualarımızla takımımızın yanında olacağız. Ben de orada olacağım. Bu akşam herkesi maça bekliyoruz.” dedi.

Hafta sonunda Malatyaspor deplasmanına giden Şanlıurfaspor taraftarına yapılan sözlü saldırılara ilişkin basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük: “Bu davranışı Malatyalılara mal etmek doğru değil. Malatyalılar çok değerli insanlardır. Onlar da aynı bizim gibi bu ülkenin değerlerine sahiptir. Bu iş orada kendini bilmez birkaç kişinin yaptığı bir davranıştır. Bu söze de en iyi cevap iki gün önce Türkiye Büyük Millet Meclisi verdiği İstiklal Madalyasıyla verilmiştir” dedi.

Basın mensupları tarafından tuttuğu takım sorulan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük Şanlıurfaspor’u tuttuğunu söyledi. Büyük takımlardan hangisini tutuyorsunuz sorusuna ise Vali İzzettin Küçük: “ Şanlıurfaspor da büyük” sözüyle cevap verdi.

Haber: Mustafa Akkuş / www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.