banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Belediye

İşte Şanlıurfaspor’da gelenler ve gidenler

(RHA Ajans)Yeni sezon öncesi 1.Etap kamp çalışmalarını Bolu Termal otel'de sürdüren Şanlıurfaspor'da şu ana kadar gelen ve giden oyuncular ve geçtiğimiz sezon Gürsel Kılıç'ın raporu doğrultusunda kalan futbolcuların listesi belli oldu.

Şanlıurfaspor 2021-2022 transfer döneminin hareketli ekiplerinden biriydi. Ancak ' Bir Hayalimiz Var' söylemleri ile yola çıkan yönetim bugüne kadar 3-5 önemli futbolcu haricinde kadrosunu güçlendiremedi, Gürsel Kılıç'ın takımda düşünmediği oyuncularla da bir bir yollar ayrıldı.

-İşte sarı-yeşilli ekipte gelenler-gidenler tablosu:


GELENLER : Murat Demir (Kaleci-24 Erzincan),Mücahit Atalay (Kaleci-1922 Konya),Kemal Can Aydemir (Stoper-Kocaeli),Siyar Kepir (Stoper-İstanbulspor),Muhammet Raşit Yöndem (Sağ bek-Boluspor),Şerif Doğan (Sağ bek-Kırşehir),Vedat Bora (Merkez Orta Saha),Sefer Kanıtemiz (Merkez Orta Saha-Tepecik),Behlül Aydın (10 numara-Trabzonspor-Kiralık),Çağlar Birinci (Stoper-Altay),Birkan Öksüz (Orta Saha-Kastamonuspor),Ferhat Çulcuoğlu (Ön libero-Samsunspor),Ferhan Evren (G.Saray U19),Samed Karakoç (Orta Saha-Hatay),Emirhan Korkmaz (Orta Saha-İstanbul),Volkan Okumak (Kanat-Manisa FK ? )

GİDENLER : Fevzi Özkan,Fatih Kaldan,Turgut Doğan Şahin (Ceyhan),Galip Güzel,Onur Kolay (Bayburt),Hakan Canbazoğlu (Ceyhan)

KALANLAR : Mehmet Taşçı,Can Erdem

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Akkus 3 yıl önce

Mehe ahme ibo bibo :)