banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

İşte Şanlıurfaspor-Kahramanmaraşspor maçının hakemleri

10 Ekim Cumartesi günü saat 14.30 da 11 Nisan GAP stadında oynanacak olan Şanlıurfaspor–Kahramanmaraşspor maçının hakemleri belli oldu. Misli.com TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Şanlıurfaspor, yaz transfer sezonun son gününde transfer tahtasını açarak toplam 25 futbolcu transfer etti ve ardından teknik direktörlük görevine de Mustafa Kemal Kılıç'ın getirilmesini ardından hafta sonu oynanacak olan müsabakada Sarı Yeşilli ekibin başında Kemal Kılıç yer alacak.

10 Ekim Cumartesi günü saat 14.30 da 11 Nisan GAP stadında oynanacak olan Şanlıurfaspor – Kahramanmaraşspor maçını İstanbul bölgesinden Fevzi Erdem Akbaş yönetecek. Akbaş’ın yardımcılığını ise Vedat Demir, Şafak Nalbantoğlu yaparken müsabakanın 4. Hakemi ise Serkan Eryılmaz oldu.(RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.