banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

İşte 2014 – 2015 Şanlıurfaspor kombine fiyatları

2014-2015 sezonunda Şanlıurfaspor'un GAP Arena stadında oynayacağı maçların tamamını izlemek için kombine almanız yeterli olacak.

PASSOLİG Kartına yüklenecek olan kombine fiyatları şu şekilde açıklandı:

Gold Tribünü: 500 TL

Numaralı Tribünü: 250 TL

Maraton Tribünü: 100 TL

Kale arkası Tribünleri: 50 TL

Kombinemi Nasıl Alırım?

14 Nisan 2014’te yürürlüğe giren 6222 sayılı “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun” uyarınca PASSOLİG Kart olmadan kombine kart sahipleri dahil hiçbir taraftar stadyumlara giremeyecektir.

Kombine almak için PASSOLİG Kart’ınızın başvurusunu tamamlayıp, ödemesini gerçekleştirmeniz yeterlidir. PASSOLİG Kart'ınız tarafınıza teslim olduktan sonra kartınıza para yükleyebilir kombine alımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Kombineler, www.passo.com.tr sitesinden ve satın almak istediğiniz kombine kart sahibi takımların stadyum gişelerinden satılacaktır.

PASSOLİG Kart’ınız varsa veya başvurunuzu tamamladıktan sonra, www.passo.com.tr sitesinde “üye ol”a tıklayarak bir defaya mahsus üyeliğinizi oluşturunuz. Bunun için www.passolig.com.tr sayfasında kart almak için kullandığınız TC kimlik numaranızı ve cep telefonu numaranızı kullanınız.

Üyeliğinizi oluşturmanızın ardından artık istediğiniz takımın kombinesini www.passo.com.tr’deki yönlendirmeleri takip ederek kolaylıkla alabilirsiniz.

PASSOLİG Kart başvurusu için https://www.passo.com.tr/tr

PASSOLİG Kart’ınız varsa www.passo.com.tr sitesinden kombine satın almak için https://www.passo.com.tr/tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.