banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Viranşehir Hürriyet Ortaokulu'nun önemli başarısı

 Şanlıurfa’yı temsilen Kahramanmaraş’ta düzenlenen bölge müsabakalarına katılan Hürriyet Ortaokulu Voleybol Erkek Takımı zorlu rakipleri karşısındaki müsabakalarda grup 3.’sü ve bölge 5.’si oldu.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Hürriyet Ortaokulu Voleybol Takım Antrenörü İbrahim Esen, İmkanlar dahilinde önemli başarılar elde ettiklerini belirterek, alınan başarılarda öğrencilerinin büyük payı olduğunu söyledi.

Hürriyet Ortaokulu olarak önemli başarılara imza attıklarını ifade eden Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Esen, “ Viranşehir Hürriyet Ortoakulu olarak bizler Şanlıurfa’da katılmış olduğumuz Voleybol turnuvasında birinci olduk ve Şanlıurfa’yı bölge müsabakalarında temsil etmeye hak kazandık. Daha sonra katılmış olduğumuz bölge müsabakalarında ise yine elimizden geleni yapıp şampiyon olmak istedik. Öğrencilerimiz ellerinden geleni yaparak grup 3.’sü ve bölge 5.’si oldu. Bu vesile ile bizlerden desteğini hiç esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Dr. Huzeyfe Citer’e de çok teşekkür ediyorum” dedi. Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer ise, Hürriyet Orta Okulu’nun Voleybol Takımı olarak elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ederek şunları kaydetti: ” İlçede sportif anlamda ve akademik olarak birçok başarı elde ediliyor. Bu başarılar hem ilçe halkının hem de bizlerin mutluluğunu artırıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.