banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi

Hilvanspor Suruç Gençlik Spor 1-0 yendi

Hilvan’da 90’nıncı dakika sevinci: 1 - 0

Maçın son saniyelerinde gelen gol sevindirdi

2018-2019 Süper Amatör Ligi’nin 2. haftasında Suruç Gençlik Spor’u kendi sahasında ağırlayan Hilvan Belediye Spor, karşılaşmanın bitimine saniyeler kala yakaladığı gol ile galip geldi.

Geçtiğimiz elde ettiği şampiyonlukla adından söz ettiren Hilvan Belediye Spor, yeni sezonun 2. haftasında maşın son saniyelerinde attığı golle 3 puanı kapmayı başardı. Kendi sahasında Suruç Gençlik Spor ile kıyasıya mücadele eden Hilvan Belediye Spor, aradığı galibiyet golünü 90 dakikanın sonlarına doğru Yalçın Turgut’un attığı golle buldu.

Maç sonunda sporcuları tebrik eden Kulüp Başkanı ve Hilvan Belediye Başkan Yardımcısı Cenap Torgut, ‘Öncelikle sahada centilmence bir oyun sergileyen her iki takım oyuncularına teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yıl çok iyi bir performans sergileyip bunu şampiyonlukla taçlandıran Hilvan Belediye Spor, bu yılda iddialı bir şekilde sahalarda olacaktır. Kardeşlik olarak addettiğimiz sporu, her alanda aynı duyguyla devam ettirmek temennimizdir’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.