banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Sayburç mahallesindeki gençler sahalarına kavuştular

Düzenlenen törene; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis üyeleri ve Sayburç Mahallesi sakinleri katıldı.

 BAŞKAN BAYDİLLİ; “AMACIMIZ GENÇLERİ SPORA TEŞVİK ETMEKTİR”

Gençlerin ve çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, semt sahasının açılışı sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bugün Sayburç mahallemizin semt sahası açılış törenindeyiz. Biz Karaköprü Belediyesi olarak söz verdiğimiz gibi Kırsal mahallelerimizde toplu taşımalı eğitimin yapıldığı tüm yerlerde semt sahaları yaparak sözümüzü yerine getirerek açılışlarını gerçekleştiriyoruz. İlçemize bağlı Kırsal 8 adet mahallemizde semt sahası yaptık. Bizim amacımız köyde bulunan gençlere spor aktivitelerinde katkı sağlamak onları spora teşvik etmektir. İnşallah bizim hizmete sunduğumuz semt sahalarında gençlerimiz spor yapar birlik ve beraberlik sağlar. Herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.