banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Harran'lı yıldız kızlar durmuyor

Ziyaret sırasında konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, dereceye giren yıldız kızlar takımını tebrik ederek,''  Türkiye şampiyonasında  ilk sekize girerek ilimiz ve ilçemiz adına büyük başarıyla en iyi şekilde temsil eden Türkan Doğantimur, Ayfer Gündoğdu, Emine Karakuş, Ayşenur Köroğlu, Sara Cerdik ve  antrenörler Serpil Geyik ile Cahit Geyik teşekkürlerimi sunuyorum. Harran öğretmenim ybo yıldız kızlar badminton takımının bu başarısı bizleri gururlandırmıştır. ''dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ayrıca Harran’da sportif alanda kulüpleşmenin önemine değinerek, ''Harran da kulüp kurulması için her türlü desteği vermeye hazırım. Sayın Valimiz Celalettin Güvenç'in de bu konuyla ilgili çok hassas düşünceleri var''diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.