banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Kovancı Mahallesi Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Av Ferhay karataş

Haliliye, Gümüşhane Torul’u Yenerek Liderliğini Sürdürdü 

Şanlıurfa’yı Türkiye Voleybol 1. Liginde temsil eden Haliliye Belediyespor, ligin 20’nci haftasında kendi sahasında karşılaştığı Gümüşhane Torul Gençlikspor’u 3-0 mağlup etti. Lider olarak tığı maçı 3-0 alan Haliliye Takımı liderliğini sürdürdü.
 B Grubunda mücadele eden Haliliye Belediyespor, ligin 20’nci haftasında konuk olduğu TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlikspor’u 3-0 mağlup ederek liderliği sürdürdü.

Türkiye Voleybol 1. Ligi B grubunda mücadele eden Haliliye Belediyespor, Geçtiğimiz hafta konuk ettiği Ziraat Bankası Voleybol Takımını 3-0’lık skorla geçti. Haliliye ekibi, bu hafta da bu seriyi bozmadı. Gümüşhane’de karşılaştığı Torul Gençlik Spor’u 3-0 yendi.

Başantrenör Akif Gürgen yönetimindeki Haliliye Belediyespor; 18-25, 15-25, 13-25’lik setlerle Torul Gençlik’i yendi. Alınan bu sonuçla ligdeki puanını 50’ye çıkaran Haliliye ekibi, zirvedeki yerini korurken, Torul Gençlik Spor 15 puanla 10’uncu sırada kaldı.

TATLI: ÇOK GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE İLERLİYORUZ

Haliliye takımının 3-0 aldığı maçın ardındankonuşan Haliliye Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Tatlı, alınan sonucun Efeler ligi yolunda çok önemli olduğunu belirterek şunları kaydetti:

“Takımımız ligin başlangıcından bu yana başarı grafiğini çok iyi çizdi. Her hafta bu başarıya bir yenisini daha ekleyerek devam ediyor. Efeler ligi hedefi ile çıktığımız bu yolda çok güçlü bir şekilde ilerliyoruz. Takımımızın bu başarıları takdire şayan başarılar tüm Urfa’nın ve tüm Haliliye’nin takımına sahip çıkması lazım kazandığı bu başarılar sıradan başarılar değildir. Bu doğrultuda Başta Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Canpolat olmak üzere bu kazanımlarda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.”
Haliliye Belediyespor, önümüzdeki hafta Hatay Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Karşılaşma 1 Mart Pazar günü saat 13.00’da 11 Nisan Kapalı spor Salonu’nda oynanacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.