banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Haliliye Belediyesi spor yapanlara destek



Haliliye Belediyesi vatandaşların park ve dinlenme alanlarından daha çok yararlanılması için yeni düzenlemeler yapılıyor. Bu çerçevede ilçe genelinde bulunan tüm parkların durumu iyileştirirken, bazı parklara da yeni spor aletleri monte edilmeye başlandı.
Sağlıklı bireylerin yetişmesine olanak sağlamak için çalışmalarını sürdüren Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü; Akbulut Parkı, Cevheri Parkı, Buluntu Hoca Parkı, Selimiye Parkı ve İpekyol Parkı’na 8’li fitness seti monte etti. Fitness setlerinin üzerinde ise uzmanlar tarafından hazırlanan bilgilendirme notları yer alıyor. Hazırlanan bilgi notları sayesinde vatandaşların daha bilinci olarak spor yapması amaçlanıyor.
Söz konusu uygulama hakkında konuşan vatandaşlar, duydukları memnuniyeti dile getirdi. Fitness aletlerinin bilgi notları ile beraber daha faydalı olacağına inandığını aktaran vatandaşlar, Haliliye Belediyesi’ne ve Başkan Fevzi Demirkol’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, diğer parklara çalışma içerisinde olduklarını bakım ve onarım çalışmalarının da aralıksız olarak sürdüğünü kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.