banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Güvenç; Gençler zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeliler

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç,  Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bahçelievler Gençlik Merkezinde incelemelerde bulunarak, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Bahçelievler Gençlik Merkezi ziyaretine Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Vali Yardımcısı Aylin Kırıcı Duman, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Şube Müdürü Murat Önen, Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil Alp katıldı.


Ziyaret sırasında konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Gençlerimizin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirecekleri bir ortam oluşturduklarını ifade ederek , "Bu bağlamda gençlerin kişisel gelişimlerini sağlamak amacıyla her dönem yeni kurslar açılmaktadır. Bu kursların tamamı ücretsiz olup; bağlama, keman, bilgisayar, İngilizce, ebru, hüsn-ü hat, satranç, Türk halk müziği, ud, ney-kaval, halk oyunları dallarında kurslarımız açılmıştır. Gençlik merkezimizde birçok kursun yanı sıra, gençler serbest zamanlarında gençlik merkezinde bulunan masa tenisi, kütüphane, ebru atölyesi ve dersliklerden faydalanabilir" dedi.


Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, “ Gençlik Merkezlerimizde böylesi güzel etkinlikleri görmek beni çok mutlu etmiştir.  Yapılan projeler ve etkinliklerin tüm hızıyla devam etmektedir.  Gençlerimiz boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri ve yaptıkları çalışmalarla neler yapabileceklerini bizlere göstermeleri beni memnun etmiştir.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.