banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Urfa Yumurtalı Köfte

Güvenç, amatör kulüplere malzeme dağıttı
11 Nisan Stadyumunda gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Vali Yardımcısı Soner Zeybek, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Bahattin Canbeyli, amatör spor kulüplerinin temsilcileri, futbolcular ve vatandaşlar katıldı.

 

Şanlıurfa Valiliği tarafından gerçekleştirilen malzeme dağıtım töreninde bir konuşma yapan Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Bahattin Canbeyli, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in 2011 – 2012 futbol sezonu öncesi futbol takımlarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’da amatör spor kulüplerinin bir şehrin kalbi olduğunu ifade ederek bu kapsamda yapılan yardımların önemli olduğunu belirtti.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa’da aktif olarak futbol oynayan 47 amatör futbol takımına hiçbir fark gözetmeksizin, 18’er adetten oluşan forma, şort, tozluk, krampon ve eşofman ile 5 adet antrenman topu yardımında bulunduklarını söyledi. Spor yapan toplumların sağlıklı toplumlar olduğunu belirten Vali Güvenç, her yıl kıt imkanlarla bu mücadeleyi sürdüren sporculara destek olmak için böyle bir yardımda bulunduklarına değindi.

 

Fairplay ve kardeşlik duyguları içinde takımların mücadele etmesini isteyen Vali Celalettin Güvenç, “70 milyonluk Türkiye’de genç nüfus oranı çok yüksek. Bu anlamda yerel idarelerin ve tüm kurumların gençliğin hizmetine imkânlar sunması gerekir. Şanlıurfa’da amatör takımlarımızdan her yıl 2-3 gencimiz Şanlıurfaspor’un A takımında oynamalıdır. Bizler her ortamda yanınızdayız” dedi.

 

Vali Güvenç, konuşmasının ardından kulüplere malzemelerini dağıttı. Vali Güvenç, malzeme dağıtımı sırasında futbolcularla sohbet ederek, futbolculara başarılar diledi. Vali Güvenç, malzeme dağıtımının ardından Karşıyakaspor ve Birecik Belediyespor arasındaki amatör lig müsabakasını izlerken, maç öncesi takımlar şehit olan askerlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

 

Öte yandan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Atatürk Kapalı Spor Salonunda antrenman yapan karate takımının çalışmalarını da takip etti. Burada karate yapan gençler ve hocalarıyla görüşen Vali Güvenç, gençlerin karate gösterisini de izledi.  
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.