banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Sanlıurfa Başbakan

Günaydın Urfaspor Yönetimi - 19 Gün sonra uyandılar!..

Şanlıurfaspor 12.04.2016 tarihinde Eski Teknik direktörümüz Tugay Kerimoğlu ile ilgili çıkan bir haber için bugün basın açıklaması yaptı. Şanlıurfaspor'un 19 gün sonra açıklama yapması manidar bulundu.
Şanlıurfaspor Kulübü Hizmet gazetesinde çıkan  haber ile ilgili 19 gün neden beklediği ise açıklanmadı.

İŞTE O AÇIKLAMA:

Şanlıurfaspor Kulübünden yazılı olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Basına ve Kamuoyuna
12.04.2016 tarihinde Hizmet Gazetesinde yayınlanan, Fırat Subaşı'nın "Ayrılığın Perde arkasını Urfa Hizmet'e anlattı" başlıklı Eski Teknik direktörümüz Tugay Kerimoğlu ile ilgili sarf ettiği sözler tamamen gerçek dışıdır.
Bu tür haber haberlere itibar edilmemesini kamuoyu ile paylaşıyor. Şanlıurfaspor ile ilgili resmi ve doğru haberlerin kulüp resmi sitesi ve sosyal medya hesaplarından öğrenilmesini ve takip edilmesini rica ediyoruz.
Ayrıca, Kulübümüzde görev yapan ve karşılıklı anlaşarak kulübümüzden ayrılan sayın Tugay Kerimoğlu'na Şanlıurfasporumuza vermiş olduğu emeklerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor. hem yaşantısında hemde Teknik adamlık kariyerinde kendisine başarılar diliyoruz.
ŞANLIURFASPOR KULÜBÜ ADINA
KULÜP BAŞKANI BAŞKAN
FETHİ ŞİMŞEK"

Haber'de ne demişti? İşte o haber!
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Tugay Kerimoğlu’yla yollarını ayırma gerekçesini Hizmet’e anlattı.

Şimşek, Kerimoğlu tercihinde hata yaptıklarını itiraf eder nitelikte şu ifadeleri kullandı:

‘Kan uyuşmazlığından çok, Tugay hocanın kişisel sorunları vardı. Bu şekilde Şanlıurfaspor’a faydalı olamayacağına kanaat getirdik. iletişim yönü çok zayıftı. Topa vurmakla düşünmek farklı şeyler. Liderlik yapmak için önemli özellikler gerekmektedir. Bu konuda da eksikti ayrıca teknik ekibi de yeterli değildi. Karakter olarak kendi kişisel sorunları olmasaydı bunların hiç biri olmazdı ama sağlık olsun’

Erhan Altın’ın başarılı olacağına inandığını söyleyen Şimşek, ’Erhan hocanın geçen sezon Samsunspor’u nereden nereye getirdiğini gördük. Süper Ligin kapısından döndüler. Şanlıurfaspor’da da başarılı olacağına inanıyoruz. Bu anlamda kendisine gereken desteği vereceğiz’  diye konuştu.

Şanlıurfaspor  takım kadrosunun  bundan çok fazlasını yapabilecek potansiyele sahip olduğunu anlatan Şimşek, ‘Bu zor dönemde Şanlıurfalı futbolseverlerin takımlarına destek vermeleri çok önemli.  Multıgroup Alanya maçı için Urfalıları Çarşamba akşamı Stada bekliyoruz’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.