banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

GOL DÜELLOSU KARAKÖPRܒNUN


 Kırmızı Siyahlı ekibe galibiyeti getiren goller Erhan, İbrahim Ülüm ve İbrahim Taşkıran’dan geldi.

BAL ligi 2. Grupta haftayı lider olarak giren KaraköprüBelediyespor kendi sahasında konuk ettiği Kilis Belediyespor 3-2 yenerek liderliğini sürdürdü.

Faruk Çelik Spor Kompleksinde oynanan maça Karaköprü Belediyespor iyi başladı. Maçın 4. Dakikasında Karaköprü Belediyespor atağında Erhan takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Konuk takım Kilis Belediyespor maçın 18. Dakikasında Ali Kurt attığı golle eşitliği sağladı. Yediği golün şokunu üzerinden atan ev sahibi Karaköprü Belediyespor dakika 22’te İbrahim Ülüm’le tekrardan öne geçti. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Karaköprü Belediyespor soyunma odasına 2-1 üstünlükle girdi.

Maçın İkinci yarısına konuk Kilis Belediyespor başladı. Dakika 47’de konuk takımın atağında ceza sahası içinde Karaköprü Belediyespor’lu futbolcu Engin topa elle müdahale etti. Maçın hakeme tereddütsüz penaltı noktasını göstererek topa elle müdahale eden Engin’e 2. Sarı kartı gösterip kırmızı kartla oyundan attı. Penaltı atışı kullanan Mehmet Türk maça tekrardan eşitliği getirdi. 2-2

Yediği gol sonrası oyundan kopmayan ev sahibi KaraköprüBelediyespor üstünlük sayısını bulmak için ataklarını sıklaştırdı. Maçın 80. Dakikasında sağ kanattan gelen ortada ceza sahası içerisinde oluşan karambol de top İbrahim Taşkıran’ın önünde kaldı. İbrahim sert ve düzgün bir vuruşla takımını tekrardan öne geçirdi. Bu golden sonra konuk takım Kilis Belediyespor beraberlik için baskısını artırsa da sonucu değiştirecek golü bulamadı. Ev sahibi KaraköprüBelediyespor maçtan 3-2 üstünlükle ayrıldı.

Karaköprü Belediyespor aldığı bu galibiyetle puanını 10. Çıkararak liderliğini sürdürdü.

Maç sonu kameralara konuşan Karaköprü Belediyespor teknik direktörü Ahmet Görgün, zorlu geçen maçta 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Karaköprü Belediyespor’un kaptanı İbrahim Ülüm ise aldıkları galibiyeti yönetime ve taraftara armağan etti.

Kulüp Asbaşkanı Mehmet Çiftçi’de İkinci yarının hemen başında 10. Kişi kalmalarına rağmen oyundan kopmadıklarını ve hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.