banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Gökmen; Şanlıurfaspor birlik ve beraberlikle kötü günleri geride bıraktı

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen, Şanlıurfaspor’un 1-0 yendiği Boluspor maçını değerlendirdi. Gökmen yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor’un birlik ve beraberlik içerisinde kötü süreci geride bıraktığını dile getirdi.

 

“Kritik Boluspor maçında hedeflediğimiz galibiyete ulaştık, bundan dolayı çok mutluyuz” diyen Gökmen, açıklamasında şunları kaydetti;

“Bu maç öncesinde bu maçı almamız durumunda hem birkaç basamak yükselecek hem de tehlikeli bölgedeki rakiplerimizle puan farkını açacaktık. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Oynadığımız futbolla taraflı tarafsız her kesimin takdirini aldık.

Uzun zamandır dile getiriyorduk. Şanlıurfasporumuz bulunduğu yeri hak etmiyor. Çünkü çok kaliteli bir teknik direktörümüz, teknik ekibimiz ve futbolcu kadromuz var. Ancak geçtiğimiz haftalarda yaşadığımız şanssızlıklardan dolayı galibiyete ulaşamıyorduk. Bu kötü süreci birlik ve beraberlik içerisinde atlattık. Son iki haftadır istediğimiz başarıya ulaşıyoruz. İnşallah son iki haftada ortaya koyduğumuz bu başarıyı, önümüzdeki haftalarda da sürdürürüz”

Gökmen, ayrıca, Şanlıurfaspor takımını Bolu’da misafirperverce ağırlayan Boluspor Yönetimine, Bolu İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar’a, Boluspor taraftarlarına, Bolu halkına ve kendilerini bu maçta yalnız bırakmayan Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu’na, MehmetAkyürek’e, Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’ya ve Şanlıurfa’dan bu zorlu deplasmana gelerek takımlarını 90 dakika boyunca susmadan destekleyen taraftarlarlarına teşekkür etti.

Önümüzdeki sezon takımı başarıya taşıyabilmek adına ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını sözlerine ekleyen Gökmen, “Bunun için çalışmalara başladık. Bunun yanı sıra kurumsallaşma adına, tesisleşme adına ve ekonomik sıkıntıların da çözüme kavuşması için de çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.