banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Gökmen; Galibiyeti özlemiştik

İşte Gökmen'in açıklaması; "Haftalardır galip gelememenin üzüntüsünü yaşıyorduk. Bu galibiyet hasretini Samsunspor maçıyla sonlandırmak istiyorduk. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız da, çok kritik olarak gördükleri Samsunspor maçına çok iyi hazırlandılar. Bunun sonucunda da Samsunspor karşısında güzel bir oyun sergileyerek galibiyeti hak ettik. Haftalar sonra galibiyet hasretine son vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu galibiyeti, daha önceki maçlarda da bekliyorduk fakat bunu bir türlü başaramıyorduk, üzerimizde bir şanssızlık vardı. Bu şanssızlığı da kırmış olduk. Bu maçta bizi sevindiren diğer gelişme ise, devre arasında Bursaspor’dan transfer ettiğimiz ancak bu maça kadar golle tanışamayan Bangura’nın attığı iki gol oldu. Bu galibiyetten dolayı başta teknik heyet olmak üzere tüm futbolcularımızı kutluyoruz.

Bu zorlu maçta bizi yalnız bırakmayarak takıma moral veren Ünlü Sanatçı Hemşerimiz İbrahim Tatlıses’e, Nuri Sesigüzel’e, Mahmut Tuncer’e, Valimiz Sayın Celalettin Güvenç’e, Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyüpoğlu’na, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’ya ve 90 dakika boyunca takımı destekleyen hafta içi yapmış olduğumuz birlik beraberlik çağrısına kulak vererek karşılaşmaya gelen Şanlıurfa sevdalılarına tüm taraftarlarımıza basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz ve bu galibiyeti de onlara hediye ediyoruz.

Öte yandan futbol takımımız, Teknik Direktörümüz Raşit Çetiner gözetiminde yarın kendi tesislerinde ligin 30. Haftasında oynayacağımız Boluspor maçının hazırlıklarına başlayacaktır.

Birlik ve beraberlik ile önümüzdeki maçlarda da bu başarıyı tekrarlayacağımızı, her takımı yenecek güçte olduğumuzu bir kez daha sizlerle paylaşıyoruz. Kendi saha ve seyircimiz önündeki başarıyı, deplasmanlarda da göstererek bu hafta sonu oynayacağımız Boluspor maçını da kazanmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.