banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Urfaspor Erzurum'da 2. etap çalışmalarına başladı

 

İlk etabı Bolu’da tamamlayan Şanlıurfaspor, ikinci etap kamp çalışmaları için Erzurum Polat otelde kampa girdi ve ilk çalışmasını yaptı.

Teknik Direktör Ünal Karaman nezaretinde akşam antrenmanıyla sezon hazırlık çalışmalarına başlayan sarı yeşilli futbolcular düz koşu ve 5’e 2 top kapma çalışmaları yaptı.

Serin havada gerçekleştirilen antrenman 1 saat 20 dakika sürdü.

Kafilede şu futbolcular yer alıyor

Şanlıurfaspor’un Erzurum kampında şu isimler yer alıyor.

Vjekoslav Tomıc, Sinan Ören, Ebubekir Elihoş. İzzet Canlıka, İzzet Yıldırım, Fevzi Özkan, Ramazan Sal, İsmail Dinler, Amın Solemaın Askar, Abdulaziz Solmaz, Alican Karadağ, Halil Köçer, Cemil Adıcan, Hüseyin Kala, Artun Akçakın, Mertcan Çam ve Yavuzhan Keleşoğlu

Çok sayıda takım Erzurum’u seçti

Şanlıurfaspor’un ikinci etap için seçtiği Erzurum’da sarı yeşilli ekibin yanı sıra Gaziantepspor, Ankaragücü, Hatayspor, Çanakkale Dardanelspor, Orhangazispor gibi takımlarda kamp yapıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.