banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

GAP Arenayı Mutlaka Doldurmalıyız
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, dün kulüpte bir basın toplantısı düzenleyerek, taraftarları Altay’la pazar günü GAP Arena Stadyumu’nda saat 16.00’da oynanacakları sezonun ilk maçına davet etti.

Saraçoğlu: ’Taraftarımız pozitif katkı yapmalı.
Saraçoğlu, ligin ilk maçlarının her takım için çok önemli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Sezon başından bu yana yönetim kurulu olarak Bank Asya 1. Lig hedefine uygun bir kadro kurduk. Türkiye’nin sayılı teknik adamlarından biri olan sayın Kemal Kılıç’ı takımın başına getirdik. Kariyerleriyle kendilerini ispatlamış çok kaliteli futbolculara sahibiz. Bundan sonra söz futbolcuların. Bizim Şanlıurfalı futbolseverler olarak yapmamız gereken şey, GAP Arena Stadyumu’nu doldurup, takımın yanında olmak ve desteğimizi göstermektir. Bildiğiniz gibi bu karşılaşmadan sonra iddialı bir ekip oluşturan Yeni Malatyaspor’la deplasmanda mücadele edeceğiz. Ben de hocamız gibi düşünüyorum; iyi bir başlangıç yaptığımız takdirde arkası gelir”

TABİ Kİ; ÖNCE CENTİLMENLİK..

Şanlıurfaspor’un geçmiş yıllarda sahasında çıkan bazı olaylardan dolayı ağır cezalar aldığını hatırlatan Saraçoğlu, “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun gereği kurallara aykırı davranan taraftarlara çok ağır cezalar verilecektir. Rakibe ve hakeme yönelik hiçbir şekilde küfürlü tezahüratta bulunulmamalıdır. Sahaya yabancı madde atılması konusunda tribünlerde otokontrol sağlamalıyız. Kulübümüzün boş yere maddi kayba uğramamasına özen gösterelim. Sağduyulu taraftarlarımız gerekli gördükleri durumlarda güvenlik güçlerinden yardım talep etmelidir” dedi.63Urfaspor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.