banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Galatasaray Kasımpaşa'nın Kalecisi Fatih Öztürk ile 2 yıllık anlaşma imzaladı

Galatasaray aradığı kaleciyi buldu!
Galatasaray, Muslera'nın yokluğunda kaleye geçecek ismi buldu. Kasımpaşa'dan ayrılan kaleci Fatih Öztürk ile 2 yıllık anlaşma sağlandı.

Galatasaray ile anlaşan ve sarı kırmızılı kulübe transfer olmak isteyen kaleci Fatih Öztürk transferinde düğüm çözüldü ve iki yıllık imza geldi.

KASIMPAŞA İZİN VERDİ

Kasımpaşa kulübü ile görüşen ve ayrılmak istediğini dile getiren Fatih Öztürk'e izin verildi. Kasımpaşa yönetimi, Galatasaray'a transferi halinde bonservisini bedelsiz olarak Fatih Öztürk'e vereceğini bildirdi, daha sonra sözleşmesi feshedildi.

GALATASARAY İLE GÖRÜŞTÜ

Yaşanan bu gelişmenin ardından Fatih Öztürk Galatasaray yönetimi ile masaya oturdu. 33 yaşındaki kaleci ile her konuda anlaşma sağlandı. Tecrübeli file bekçisi sağlık kontrolünden geçti. Fatih ile iki yıllık anlaşma sağlandı, resmi açıklamanın da kısa sürede gelmesi bekleniyor.

FESİH, TFF'YE YANSIDI

(Haber7)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.