banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

UEFA'dan Galatasaray'a Şok! çifte ceza

Mali fair playkriterlerine uymadıkları gerekçesiyle geçen hafta İsviçre’de savunma yapan sarı-kırmızılılar, bugün açıklanması beklenen yaptırımların ne olacağı konusunda endişeli bir bekleyiş içerisinde...

UEFA müfettişleri tarafından önerilen 1+1 yıl Avrupa kupalarından men cezasını yumuşatmak için büyük çaba harcayan Cim-Bom’un savunmasının ne kadar etkili olacağı da yapılacak son toplantıda netlik kazanacak.

Ancak Galatasaray için endişe verici bir durum da geçen hafta Roma’da yaşanan taraftar olayları... Bu da sarı-kırmızılıların başını oldukça fazla ağrıtacağa benziyor.

Daha önce Borussia Dortmund maçında çıkan olaylar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası alan ama cezası ertelenen sarı-kırmızılı kulüp, taraftarının stat içinde yanıcı madde yakması nedeniyle yeni bir cezayla karşı karşıya kaldı. Aslan, ikinci kez ceza alırsa bu defa erteleneni de çekmek zorunda kalacak.

Kaynak : Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.