banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der

Futbolculara moral yemeği


Sporyum Ocakbaşında organize edilen yemeğe Şanlıurfaspor İcra kurulu başkanı ve futbol şube sorumlusu Maruf Güneş, Yönetim kurulu üyesi İsmail Bağıban, Futbol şube sorumlusu Feridun Geçgel, Teknik Direktör Osman Özköylü, Yardımcı hocalar, futbolcular ve aileleri katıldı.

Urfa'ya özgü yemeklerin yenildiği yemek sonrası futbolculara bir konuşma yapan Maruf Güneş, Ligde başarılı olacaklarına inandıklarını ve Gaziantep B.B.Spor karşılaşmasından galibiyet beklediklerini belirtti.
Güneş, Yemeğe katılan baştan futbolcu eşlerine özellikle teşekkür ederken, bu tür kaynaşma yemeklerin devam edeceği ve Şanlıurfaspor'un bir aile olduğuna vurgu yaptı.

Teknik Direktör Osman Özköylü ise, yemeğe katılan futbolcu, yardımcı hoca ve ailelerine teşekkür ettiğini ifade ederken, biz sizlere güveniyoruz, bu tür organizasyonları devam ettirececeğiz. Havalar güzel olduğu taktirde piknik tarzı ortamların oluşturulacağını söyledi.

Özköylü, Yarın oynanacak maçta, futbolculara başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.