banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Futbolcular Mehmetçiğe Destek İçin Dev Bayrak Açtılar

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin İdlib kentinden devam eden operasyona destek vermek için Karaköprü Belediyespor Futbolcular dev Türk bayrağı açarak destek verdiler.
Karaköprü Belediyespor'dan anlamlı mesaj; “Mehmetçiğin yanındayız”

ligde Zirve mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor, deplasmanda oynayacağı Tokatspor maçı son hazırlığını Tokatspor sahasında yaptı.

Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor, TFF 3. Lig 1. gurupta 26. hafta maçında Pazar günü saat 13.00’da Tokatspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

TFF. 3. Lig 1. gurupta mücadele eden Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor, 01.03.2020 Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Tokatspor maçının son hazırlıklarını Tokatspor sahasında yaptı. İdman öncesinde İdlib şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunan Karaköprü Belediyespor ekibi, dev Türk Bayrağı açtı.

Mehmetçiğin yanındayız

Cuma günü sabahı kurban keserek Şanlıurfa Karaköprü Tesislerinden yola çıktıklarını belirten Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, As Başkan Halaf Tokmakçı, Başkan Yardımcısı Mehmet Mevlüt Keklik, Başkan Yardımcısı ve Genel Sayman Mehmet Nimetoğlu ve Alt Yapı Sorumlusu Ahmet Badıllı, “Sağ selim Tokat’a ulaştık. Takımımız yarın (Pazar günü) oynayacağı Tokatspor maçı öncesi son antrenmanını Tokatspor sahasında gerçekleştirdi. Teknik heyetin öncülüğünde sahaya inen futbolcularımız, antrenman öncesi İdlip'teki hain saldırıda şehit olan Mehmetçiklerin anısına Türk Bayrağı açtı. Bu hareketleri onları türbinden izleyenleri ve biz yöneticileri hem duygulandırdı, hem gururlandırdı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır diyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” diyerek, kanlarının yerde kalmadığını ancak, bir daha böyle hain saldırıların olmaması temennisinde bulundular.

Tokatspor maçından 3 puanla döneriz

Tokatspor maçından mutlak 3 puan beklediklerini belirten Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü İhsan Karabulut ve futbolcular ise, “Son haftalarda güzel sonuçlar alarak hedeflediğimiz zirveye doğru tırmanıyoruz. Ligin tamamlanmasına 9 hafta kaldı. İnşallah bu 9 haftada en iyi sonuçları alarak, ligi zirvede tamamlamak istiyoruz. Onun için her maça çok iyi hazırlanıyoruz. Tokatspor hazırlıklarımızı da tamamladık ve son idmanımızı Tokatspor sahasında yaptık. Pazar günkü Rakibimiz Tokatspor’un her ne kadar ligden düşmesi garanti ise de, biz hiçbir rakibimizi küçümsemiyoruz. İnşallah Pazar günü Tokat deplasmanından 3 puan alarak Şanlıurfa’ya döneriz” dedi.

Hazırlıklarını tamamlayan Karaköprü Belediyespor, Cuma günü sabah erken saatlerde kurban kesilerek, dualarla Tokat’a uğurlanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.