banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Candeias

Flaş Gelişme! 2 Milyonluk Şehrin Takımı Artık Yok!

Türkiye Futbol Federasyonunun 08.07.2020 tarihinde almış olduğu karar ile 51 yıllık Şanlıurfaspor 2. ligden 3. lige düştü.

Konu ile ilgili olarak Şanlıurfaspor Kulübünden yapılan açıklamada, TFF'nin almış olduğu kararın altında art niyet olduğu belirtildi. 

İŞTE ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMANIN TAM METNİ:

TFF'nin almış olduğu ve defalarca değiştirilmiş radikal kararın matematiksel olarak küme düşmeyi garantilemiş ve yaşanan pandemiden dolayı iptal edilen 2 ve 3. ligler için alınan vahim kararın Şanlıurfasporumuz için alınmış bir karar olarak görmekteyiz.
Mart ayınca ertelenen tüm ligler sonucunda birkaç defa liglerin nasıl oynanacağı ile ilgili açıklamalar yapıldı ve sürekli yapılan açıklamalar değiştirildi. En son alınan ve TFF Genel sekreterlikten kulübümüze gelen yazıda Şanlıurfasporumuzun matematiksel olarak 3. lige düştüğü için küme düşürüldüğü belirtildi.
Şimdi tüm spor kamuoyuna soruyoruz? "Liglerde matematiksel olarak küme düşen tek takım Şanlıurfaspormu? Hiç mi Puan durumuna bakmadan bu kararı aldınız? 2. lig kırmızı grupta kalan tüm maçlarını kazansa dahi küme düşecek Niğde Belediyespor'u niye düşürmediniz. Kalan 6 maçta en yakın rakibi ile arasında 6 puan fark olan Gümüşhanespor'u ligde tutarken Şanlıurfasporu niye düşürüyorsunuz. Biz Şanlıurfaspor kulübü olarak bu kararın altında art niyet olduğunu düşünüyoruz. Tüm Urfalılara yapılan bu hakaretten dolayı; Bu ahlaksız, iğrenç ve mide bulandırıcı Nihat Özdemir başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu çatısı altında gelecek senede maçlara çıkmayacağımızı belirterek ŞANLIURFASPOR KULÜBÜ olarak Türk futbolundan çekiliyoruz. Artık Tüm Şanlıurfaspor düşmanları sevinebilir. ŞANLIURFASPOR YOK ARTIK.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüsrev 4 yıl önce

Bu sene iyi oynuyorduk takım dusmemeliydi. Bunu haketmedik.

Avatar
Hüsna 4 yıl önce

EN BÜYÜK ŞANSSIZLIĞIMIZ YAKINDA GENEL veya YERELSEÇİM OLMAMASI OLDU.

Avatar
Mr.Zotto 4 yıl önce

Eksi 92 averaj ve Eksi 14 puanımız olsa da takımın düsmemesi gerekirdi.

Avatar
Mr.Zotto 4 yıl önce

Eksi 92 averaj ve Eksi 14 puanımız olsa da takımın düsmemesi gerekirdi.

Avatar
Şımbılo 4 yıl önce

Mr. Zotto ya katiliyorum. Büyüklerimizin desteğini bekliyoruz

Avatar
Çözüm Belli 4 yıl önce

Su paraları çok ucuz. Sadece 1 yıl boyunca hane başına aylık 100, dükkan başına aylık 500 TL eklensin. Fırınlarda tepsi başına 5 TL, bağcan isot şişi basına 1 Tl alınsın. Bu takım şampiyonlar ligine oynar