banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Fethi Şimşek'ten çılgın prim sözü

Şanlıurfaspor’da son haftalardaki kötü gidişatın sona ermesi için İş Adamı Fethi Şimşek yönetimindeki yönetim kurulu, Samsun maçından mutlak galibiyet alabilmek için her yolu deniyor. Göztepe maçının ardından ağladığını itiraf eden Kulüp Başkanı Şimşek, önümüzdeki haftalardaki maçlar için birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Şanlıurfaspor’u mutlaka Süper Lig’e taşımamız gerektiğini belirten Şimşek, “Bunun için Bakanımızla, Valimizle, Belediye Başkanlarımızla, taraftarlarımızla, eski yönetimimizle, yeni yönetimimizle herkesin kenetlenmesi gerekiyor. Bizim sinerjiye göre hareket etmemiz gerekiyor. Bu sinerji de sonuç verecektir. İki üç galibiyet alırsak her şey değişecektir” dedi.

 

“Takım çok hırpalandı”

Şimşek, teknik direktör değişimleri ve yönetim değişikliğinin takımı çok hırpaladığını vurgulayarak, “Yönetim keşke şunu yapsaydı diyor insan ama keşkelerle zaman kaybetmek istemiyorum. Keşke hiç gelmeseydi yada hiç bırakmasaydı, keşke bütün futbolcularımızın çoğu gitmeseydi. Yani biz geldiğimizde 13 futbolcu vardı, bunun 7-8’i de gitmek üzereydi. Bunları tekrardan takımda tutmak kolay değildi. Biz zor olacağı başarmak zorundayız. Ben hiçbir bahane aramıyorum. Suçun hepsini kendime alıyorum. Eski yönetim şöyle yaptı, yeni yönetim böyle yaptı demenin hiçbir faydası yok. Şanlıurfa’ya faydası yok, Şanlıurfaspor’a faydası yok” diye ifade etti.

 

Yönetim ne kadar para verdi?

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, göreve geldikten sonra Yönetim Kurulunun ne kadar maddi destekte bulunduğunu da açıkladı. Ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Şimşek, “Bu yönetim bugüne kadar Başkan 1 Trilyon verdi, Yönetim Kurulu 2 buçuk-3 Trilyona yakın para verdi. Bu paralar Şanlıurfaspor’un kasasına girdi. Yapılacak çok şey yapıldı. Futbolcuların paraları peyder pey ödeniyor. Peşinatların hepsi bitirildi. Maç başları ödeniyor” diye kaydetti.

“Sağlığım müsait olmadığı halde Göztepe maçında kendim soyunma odasına indim” diyen Şimşek, açıklamasında şunları konuştu;

“Gözyaşları arasında dedim ki; arkadaşlar galibiyete 10 Bin TL ve beraberliğe de 5 Bin TL prim vereceğiz. Yani yapılacak her şeyi yaptık ama kısmet olmadı. Samsun maçındaki primide sürpriz açıklayacağız. Hiç kimsenin hayal etmeyeceği, prim konusunda Süper Lig takımlarının açıkladığı takımları açıklıyoruz.”

Şimşek, sporcuların da her şeyi yaptığını ve hiç kimseyi suçlamak istemediğini sözlerine ekleyerek, “Ama bu zorlu bir süreç. Bizim bu zorlu süreçte enerji yakalamamız ve karanblıktan aydınlığa gitmemiz için herkesin desteğine ihtiyacımız var. Yani yine yapsa yapsa bu yönetim, bu teknik heyet, bu futbolcular yapacak. Hepimiz Urfaspor için kenetlenmeliyiz. Ben Göztepe mağlubiyetinden sonra ağladım” şeklinde konuştu.

HABER:UĞUR BUDAK / Star

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.