banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Fethi Şimşek; Sokağa atacak paramız yok

Şimşek, GTV'de her hafta canlı olarak yayınlanan telemarkaj programına telefon ile bağlanarak transfer çalışmaları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Şampiyon olmaktan çok kulübün kurumsal yapıya dönüşmesinin kendisi için daha önemli olduğunu ifade eden    Başkan Şimşek, “Benim şahsi düşüncem önce kurumsallaşmamız gerekiyor. Eğer kurumsal bir yapıya dönüşürsek başarıda kendiliğinden gelir” dedi.
Şimşek, bu yıl transfer bütçesi olarak 15 milyon TL ayırdıklarını vurgulayarak, “Raşit Hocamız bize 50 kişilik bir futbolcu listesi verdi. Transfer komitemiz listedeki futbolcularla görüşmelere başladı. Takıma en yararlı ve en uygun futbolcuyu almak istiyoruz. Bizim sokağa atacak paramız yok. Bu nedenle ince eleyip sık dokuyoruz. Geçen yıl transferde yaptığımız hataları bu yıl yapmayacağız” diye konuştu.

 

Raşit hocaya sahip çıktı

 

Şimşek, Teknik Direktör Raşit Çetiner ile çalışmaktan dolayı çok mutlu olduklarını da belirtti. Gelecek sezon Süper lige çıkarsak eğer yine Raşit hoca ile çalışacaklarını ifade eden Şimşek, “Hocamız çok karakterli ve dürüst bir insan. Başta ben ve yönetim kurulu olarak Raşit Hocayı takımın başına getirdik. Hocamızla sonuna kadar devam edeceğiz. Bu yıl süper lige çıksak dahi takımın başında yine Raşit hoca olacaktır. Çünkü bizim ona inancımız ve güvencimiz tamdır” dedi.

Selehattin Çiftçi/Şanlıurfa OLAY

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.