banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Kongre ile ilgili flaş açıklamalar! Fethi Şimşek Aday olacak mı?

Şanlıurfaspor Kongresine günler kala tartışmalar devam ederken kulüp başkanı Fethi Şimşek'ten flaş açıklamalar geldi. Fethi Şimşek aday olacak mı? kongreden sonra transferler başlayacak mı? Fethi Şimşek adaylık için ne dedi? detaylar haberimizde...

 "Adaylığım kesinlik kazanmadı ancak takımı da sahipsiz bırakmayız" diyen Fethi Şimşek yaptığı açıklamada yurtiçi ve yurtdışından bir çok futbolcu ile transfer göreüşmesi yaptıklarını açıkladı.

Kulübün geleceği için bana ne görev verilirse yaparım diyen Fethi Şimşek açıklamasında şunları söyledi: "Ligin sona ermesinin ardından gündem transfer oluyor ve kulüp olarak gerekli görüşmelere başladık. Yurtiçinde ve yurt dışında birçok isimle görüştük. Gana'da görüştüğümüz 3 futbolcudan cevap bekliyoruz. Taraftarlarımız rahat olsunlar, kongrenin ardından yeni transferlerimizi kamuoyuna bir bir açıklayacağız." dedi.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.