banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş'tan Afrin şehitleri için mesaj

Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nda 8 askerimiz şehit olurken, 13 askerimiz de yaralandı. Bölgeden gelen acı haber üzerine TFF ve 4 Büyükler'in sosyal paylaşım sitelerinden başsağlığı mesajları yayımlandı.

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU
Acımız büyük! Afrin’deki Zeytin Dalı Harekâtı’nda kahraman askerlerimizden şehit ve yaralılar olduğunu derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet; Aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve milletimize başsağlığı, Gazilerimize acil şifalar dileriz.

BEŞİKTAŞ
Milletimizin Başı Sağolsun

FENERBAHÇE
Afrin’de şehit düşen 8 askerimize Allah’tan rahmet, yaralanan 13 askerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun. Mehmetçiklerimizin yanındayız.

GALATASARAY
Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Afrin’de şehitlerimizin ve yaralanan askerlerimizin olduğunu üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar dileriz

TRABZONSPOR
Afrin kırsalında güvenlik güçlerimizle teröristler arasında yaşanan yoğun çatışmalarda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Dualarımız Mehmetçiklerimizle!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.