banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Fenerbahçe, Benfica'ya 3 - 1 yenildi, elendi

 

Temsiclimiz Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Yarı Final rövanş mücadelesinde Benficakarşısındaydı. Luz Stadı'nda oynanan ve Fenerbahçe için tarihi öneme sahip olan bumücadeleyi Benfica 3-1 kazanarak adını finale yazdırdı.

Benfica'nın gollerini 9. dakikada Gaitan, 35 ve 66'da ise Oscar Cardozo kaydetti.Fenerbahçe'de ise 23. dakikada Dirk Kuyt'ın kaydettiği penaltı golü temsilcimizin finaleuzanması için yeterli olmadı.

Benfica: 3 - Fenerbahçe: 1

MAÇIN KARNESİ

Stat: Luz

Hakemler: Stephane Laurent Lannoy, Frederic Cano, Michael Annonier (Fransa)

Benfica: Artur, Maxi Pereira, Luisao, Garay, Andre Almeida, Gaitan (Dk. 90 2 Jardel), Matic, Perez, Salvio, Oscar Cardozo (Dk. 87 Urreta), Lima

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan (Dk. 61 Bekir), Yobo (Dk. 75 Stoch), Egemen, Ziegler, Caner, Selçuk (Dk. 45 Mehmet Topuz), Cristian, Salih, Kuyt, Sow

Goller: Dk. 9 Gaitan, Dk. 35 ve Dk. 66 Cardozo (Benfica), Dk. 23 Kuyt (Penaltıdan) (Fenerbahçe)

Sarı Kartlar: Dk. 28 Pereira, Dk. 33 Perez (Benfica), Dk. 30 Cristian (Fenerbahçe)

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeBenfica
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.