banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Urfa Yumurtalı Köfte Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu

Eyyübiyeli Sporculardan Şanlıurfa’ya Üç Madalya

Gençlik ve Spor İl Bakanlığı nezaretinde, 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi Bayramı münasebetiyle Giresun’da düzenlenen İllerarası Karate Turnuvası’na, 20 ilden 500 sporcu katıldı. Eyyübiye Belediyespor Kulübü’nden turnuvaya katılan Savaş Öğüş (57 kg), Ahmet Taş (52 kg), ve Mahmut Hergil (+55 kg) birincilik, Selahattin Sürmeli (55 kg) ve Misbah İsmail (55 kg) ise üçüncülük dereceleri elde ettiler.

Başarılı sporcuları sosyal medya hesabından tebrik eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa’yı ve Eyyübiye’yi gururlandıran sporcu gençleri desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Giresun’da düzenlenen illerarası karate turnuvasında dereceye giren sporcular, bölge seçmelerinin ardından Türkiye ve dünya şampiyonalarına katılacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.