banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Eyyübiye Belediyespor Son Maçı Alarak Ligde Kaldı

Sporun her alanına verdiği desteği, engellilerin sosyal yaşamda yer alması ve başarılarını ispatlaması için de esirgemeyen Eyyübiye Belediyesi, süper ligden gelen bir başarı haberiyle Şanlıurfa’ya yeni bir gurur daha yaşattı.

Sezonun son maçında Trabzon Ortahisar Belediyesi Ampute Futbol takımıyla karşı karşıya gelen Eyyübiye Belediyespor, Gbassay (Dk.10), Umar Mohammed (Dk.32), Gbassay (Dk.44) ve Muhammed Muzaffer Çelik’in (Dk.49) attığı gollerle karşılaşmayı 4-0 gibi farklı bir galibiyetle kazandı.

Elde ettiği son galibiyetle ligde kalma hedefini gerçekleştiren takımı kutlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, takımın başarısında büyük katkı ve destekleri olan Başkan Yardımcısı Mehmet Elgün, Ampute Futbol Takımı Kulüp Başkanı Serdar Yıldırım, Teknik Direktör Mustafa Bebe ve futbolcuları tebrik etti.

Süper ligdeki mücadelesine, takımdaki iki oyuncunun ülkesine dönmesi nedeniyle sıkıntı yaşayan Eyyübiye Belediyesi Ampute Futbol Kulübü, ikinci yarı öncesi üç yabancı sporcuyu daha kadrosuna katarak süper ligde kalmayı hedeflemişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.