banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

35 Yaş üstü turnuvanın şampiyonu Ceylanpınar Demirspor oldu


18 Takımın mücadele ettiği futbol turnuvasında final maçı Doğan Yıldızspor ile Ceylanpınar Demirspor arasında oynandı. Kıyasıya mücadelede attığı tek golle Ceylanpınar Demirspor şampiyon oldu.

15 Temmuz darbesinin hemen akabinde organize edilen ve 18 takımın katılmış olduğu Eyyübiye Belediyesi Milli İrade ve Demokrasi 35 yaş üstü Futbol Turnuvası final maçı GAP Arena Reşit Köylü 1 Nolu sahada oynandı.


Eyyübiye Belediyesi Milli İrade ve Demokrasi 35 Yaş üstü Futbol Turnuvası şampiyonluk maçına Eyyübiye Belediye Başkanvekili M. İlhami Günbeği, Başkan Yardımcısı Mehmet Elgün, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkan Yardımcısı Ali Malkoç ve turnuvanın düzenlemesinde çok sayıda sporsever katıldı.


Final maçı sonrasında bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanvekili M. İlhami Günbeği; ‘’Spor paylaşmaktır, sevgidir, beraber yürümedir. Bu anlamda Eyyübiye Belediyesi olarak yapmış olduğumuz fiziki ve kültürel faaliyetlerin yanında sportif faaliyetlere de çok önem veriyoruz. İzzettin Küçük gençlik merkezlerinin alt katını spor salonu olarak tahsis ettik. Bunun dışında üç tane Kadın Kültür Merkezimizin yine alt katlarını salon sporları yapılabileceği bir alan olarak tahsis ettik. Buradaki öğrencilerimize yüzme, basketbol, futbol ve voleybol konusunda öğrencilerimizi servisle alıp getiriyoruz. Ve sportif faaliyetlerimizi bu şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. 15 Temmuz Darbe girişiminden hemen sonra ki gün 16 Temmuz’da Demokrasi ve Milli İradeye 35 yaş üstü futbol turnuvası diyelim. 18 takımımız bu turnuvamıza katıldılar. Bugünde finale kalan çocukluğumuzdan hatırladığımız Urfa’da sportif anlamda çok emeği olan Doğan Yıldızspor ve Ceylanpınar Demirspor mücadele ettiler. Sonunda birisinin kazanması gerekiyordu Ceylanpınar Demirspor kazandı. Kendilerini tebrik ediyorum.’’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.