banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

Eski Başkan Emin Yetim Meydan Okudu: Ben Sözümün Arkasındayım

Konu ile ilgili olarak kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan Şanlıurfaspor Eski Başkanı Emin Yetim şunları dile getirdi:

"Değerli hemşehrim spor severler bir kaç ay önce cumhuriyet tesislerinde şanlıurfaspor’da daha önce yöneticilik yapan ve Şanlıurfaspor’da alacağı olan arkadaşlar adına yemekli bi toplantı düzenlendi

Sayın Valimiz Abdullah ERİN ve Büyük Şehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül başkanlığında Sayın  Ahmet Eşref Fakıbaba  milletvekili Sayın M.Ali Cevheri katılımıyla ve bazı yerel basın mensuplarının da hazır bulunduğu bir toplantı gerçekleştirildi.

Bu toplantıda ben ve orada hazır bulunan yönetici arkadaşlarım şanlıurfaspor’da olan alacaklarımızdan feragat ettiğimizi beyan ettik orda feragat eden arkadaşlara alacaklarından feragat ettikleri için birer plaket verilecekti ancak daha sonra alacağı olupta gelmeyen bazı yönetici arkadaşlarımızın olduğu daha sonra ilerleyen günlerde tekrar bu defa tüm alacakliların katılımıyla toplantı yapıp orda plaketler verilip noter huzurunda beyanları alınacaktı. bir türlü ikinci toplantıyapıldmadı. o arada Sayın Valimiz Abdullah ERİN bey beni telefonla arayarak basın mensuplarının yanında telefon sesini de dışarı vererek basın mensuplarının da duyması ve tüm kamuoyuna dinleyecek şekilde benim alacaklarımdam feragat edip etmediğimi sordu. ben de Daha öncede söylediğim gibi ben tüm alacağından feragat ettiğimi beyan ettiğimi söyledim ve burdan tekrar söylüyorum ben alacağımdan feragat ediyorum ve bana şanlıurfa için maddi manevi ne gerekiyorsa yapmaya daima hazır olduğumu bilmenizi isterim.

Ancak kapalı kapılar ardında birileri suçu üzerinden atmak için veya verdikleri sözleri yerine getirmemek için bizlere bana iftira atmaya çalışıyorlar ben tüm şehrin huzurunda verdiğim sözün daima arkasındayım ya siz destek sözü verenler sözünüzü yerine getirecekmisiniz? Bu şehire yazık etmeyin"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.