banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak Kesmetaş köyleri

Durmuşlar'dan Şanlıurfaspor kampına ziyaret-VİDEO

 

05 Ocak 2009 tarihinden 25 Kasım 2011 tarihine kadar Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan ve daha sonra Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Sabri Durmuşlar, halen eski görev yaptığı memleketi unutamıyor. Müdür Durmuşlar, bu sevgisini Şanlıurfaspor’u kamp yaptığı otelde ziyaret yaparak gösterdi.

Termal Otel’de konaklayan Şanlıurfaspor’u ziyaret eden Müdür Durmuşlar’ı, Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, Proje Geliştirme Sorumlusu Vedat Bucak ve Kulüp Müdürü Yılmaz Mızrak karşıladı.

Durmuşlar, Sarı-Yeşilli ekibin, otele ait çim sahada yaptığı antrenmanı izleyerek, Şanlıurfaspor Yönetim kurulu üyelerine ve Teknik Direktör Raşit Çetiner’e Boluspor karşısında başarılar diledi.

Şanlıurfaspor’u Bolu’da görmekten dolayı sevinçli olduğunu belirten Müdür Durmuşlar, “Urfa’nın gerçekten bir kadim şehir olduğunu, misafirperver bir şehir olduğunu ve dost şehri olduğunu belirtmeme gerek yok. Dünyaca tescil edilmiş bir şehir. Bu takımda, geçmiş dönemde önemli başarılara imza atmıştı. Bir dönem sıkıntılı süreç yaşadı ama şuanda iyi bir çıkış yakaladı. Şanlıurfaspor’un bu başarısını devam ettireceğini düşünüyorum” dedi.

Durmuşlar, Boluspor’un da geçmişte 1. Lig’de başarılara imza attığını ve iyi bir misyonu olduğuna dikkat çekerek, “Her iki takımda kazanmak için oynayacak. Ama Fair Play çerçevesi içerisinde, birlik beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde, kazasız belasız bir maç olmasını temenni ediyorum. Güzel bir ortam var, güzel bir hava var. Her iki takımada başarılar diliyorum” diye ifade etti.

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş de, Şanlıurfaspor’u ziyaret eden Bolu İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar’a kendilerini sevindirdiği için teşekkür ederek, “Şanlıurfaspor Kulübü olarak kendilerini aramızda görmekten dolayı çok mutluyuz. Yarın umarım dostça güzel bir karşılaşma olur. Tabi son dönemlerde formumuzu yükseltmiş durumdayız. Yarınki maçı kazanıp taraftarımızı memnun etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bir süre idmanı takip eden Müdür Durmuşlar, daha sonra otelden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.