banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Dilaver Güçlü Şanlıurfaspor'da

Antalya'da Serdar Bozkurt Teknik Direktörlüğünde günde çift antrenmanla kamp dönemine devam eden Şanlıurfaspor'da Fırat Arıkan ve Tolgahan Acar'ın ardından Dilaver Güçlü'yü de 1,5 yıllığına kadrosuna kattı. 

Sarı Yeşilli taraftarın da yakından takip ettiği Dilaver Güçlü; kulüple 1,5 yıllık anlaşmaya imza attı. Orta saha oyuncusu Dilaver Güçlü takımın kamp yaptığı otele geçerek Kulüp Başkan Vekili Ahmet Kenan Kayral ve Altyapı Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Yükselir gözetiminde düzenlenen imza töreni ile sarı yeşilli ekibe resmen katıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada: "Kulübümüz; daha önce Kocaelispor'da forma giyen orta saha oyuncusu Dilaver Güçlü ile 1,5 yıllık anlaşma sağlamıştır. Şanlıurfaspor camiamıza hayırlı olmasını dileriz." denildi. 

Anahtar Kelimeler:
Dilaver Güçlü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.