banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

DEMSA Holdingden Şanlıurfaspor açıklaması

Demsa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demir’in, Şanlıurfa Spor yönetim kuruluna talip olduğu dair bazı basın yayın organlarında çıkan haberler kapsamında kamuoyunu aydınlatma amacıyla ile ilgili açıklama;

Demsa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demir’in, Şanlıurfa Spor yönetim kuruluna talip olduğuna dair çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Şanlıurfa'yı ve Şanlıurfalıları çok sevdiği bilinen Hüseyin Demir’e ,Şanlıurfa Spor sevdalısı olan bazı muhterem kişiler tarafından Şanlıurfa Sporun geçirdiği zor günlerin atlatılması için yönetim kuruluna talip olması teklif edilmiştir. Demsa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demir yapılan tekliften onur duyduğunu ancak Şanlıurfa Spor yönetimi konusunda ,Şanlıurfalı kardeşimiz dururken bizim Şanlıurfa sporun yönetimine talip olmamızın doğru, etik ve şık olmayacağını ve Şanlıurfalı iş camiasından dostlarına ‘’Şanlıurfa sporun’’ durumuna ilişkin nasıl katkı ve çözüm yolu bulabiliriz diye görüşeceğini belirterek teklifi edebince kabul etmemiştir.
 

Anahtar Kelimeler:
DEMSA Holding
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.