banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Büyüşehir Basketbol Branşında Sıçrama Yaptı

Kulüp başkanı Mehmet Reşat Özmen'in girişimleriyle bu yıl kadrosuna Urfa Basketboluna Altyapılarda ulusal alanda birçok başarı kazandırmış en başarılı antrenörleri olan Mehmet Emin Şeker ile İbrahim Seven'i katan Büyükşehir Belediyespor bu sezon Altyapıda ki üç kategorinin üçünden de (U14-U16 ve U18) il şampiyonluğu elde etmeyi başardı. Bu başarıyla Şanlıurfa’yı tüm bölge şampiyonalarında temsil etme hakkını kazandı.

Büyükşehir Belediyespor ilk bölge turnuvası olan ve Siirt'te düzenlenen U14 kategorisi turnuvasından da coach İbrahim Seven ile başarıyla ayrılarak adını Türkiye yarı finallerine yazdırmayı başardı.

BÖLGE ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYORLAR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor U16 kategorisinde, Batman’da düzenlenecek olan bölge şampiyonası için çalışmalarına Coach Mehmet Emin Şeker nezaretinde hız kesmeden devam ediyorlar.

Büyükşehir Belediyesporun güçlü yönetimi ile birlikte takım olarak hedeflerini açıkça ortaya koyan bir takıma dönüştürdüklerini ve önlerinde ki tüm turnuvalardan da başarı ile ayrılmak istediklerini ifade eden kulüp başkanı Mehmet Reşat Özmen son olarak Basketbol branşına yatırımların devam edeceğini belirterek tüm sporcu ve teknik ekibi sonuna kadar destekleyeceklerini bunun yanı sıra takımına da turnuvada başarılar diledi.

Balıklıgöl.com haber sitesi olarak bu başarının takipçisi olacağımızı belirterek başarı dileklerimizi sunuyoruz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Semih Şeker 5 yıl önce

????