banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Bucaspor 1 - 2 Şanlıurfaspor

Şanlıurfaspor, bugün İzmir takımı Bucaspor ile karşılaştı. İlk yarıyı uzatma dakkalarında yediği golle 1-0 yenik kapatan temsilcimiz Şanlıurfaspor, ikinci yarıda üst üste bulduğu 2 golle sahadan 2-1 galip ayrılmayı bildi.


TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor, ligin 29. Hafta mücadelesinde İzmir deplasmanında Bucaspor'a konuk oldu. TRT Kürdi'de canlı olarak yayınlanan ve çekişmeli geçen mücadelede ilk yarının uzatma dakikalarında ev sahibi takımın Berke'yle bulduğu golle 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda ilk yarıya oranla daha derli toplu bir futbol oynayan temsilcimiz Şanlıurfaspor, 61.Dakikada Dilaver'in attığı penaltı golü ,le durumu 1-1 yaptı. Dakika 63. Dilaver takımı adına 2. Golü attı. Şanlıurfaspor Bucaspor karşısında 2-1 öne geçti. mücadelenin kalan dakikalarında her iki tarafın mücadelesinde başka gol olmayınca temsilcimiz Şanlıurfaspor deplasmanda güçlü rakibi Bucaspor'u 2-1 yenmeyi başardı.

MAÇ SONUCU: BUCASPOR:1 ŞANLIURFASPOR:2 

(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.