banner2
Öne Çıkanlar Urfa Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin

Bisikletspor Siverek'ten aldığı bayrağı, Güvenç'e teslim ettiler

 

Bisiklet ekibini Şanlıurfa Valiliği Makam girişinde karşılayan Vali Celalettin Güvenç’e, Vali Yardımcıları Aylin Kırıcı Duman ile Oğuz Şenlik ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Hizmet Şube Başkanı Reşat Özmen eşlik etti.

Genç sporcularla sohbet eden Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, “Cumhuriyet bayramımız yaklaşıyor. Devletimizin kuruluşunun yıl dönümü 29 Ekimde Cumhuriyet bayramını kutlayacağız. Bayram etkinlikleri çerçevesinde Siverek’te gençlerimiz bisikletle Şanlıurfa’ya gelme programı düzenlediler. Bugün sabah 09.00 da yola çıkarak şu saat itibariyle buraya teşrif ettiler. Biz onlara 30 tane bisiklet alarak destek vermiştik. Orada sporu sevdiren geliştiren polis memuru kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Yarışan sporcu çocuklarımıza Siverekli çocuklarımızı tebrik ediyorum. Bu tür desteklerimiz elbette sürecek. Biz çocuklarımızın spor yapmasını istiyoruz. Sporla haşır neşir olmalarını istiyoruz. Güzel bir etkinlik oldu. Ayrıca Hizmet-İş temsilcimizde bu konuda bizlere destek oldu. Şimdi çocuklarımızı yemeğe götürecek Reşat Bey’e de teşekkür ediyorum. Bu tür faaliyetlerin yaygınlaştırılması temmenisinde bulunuyorum. Cumhuriyet Bayramımızın kutlu olmasını içtenlikle diliyorum” dedi.

Milli Takım Antrenörü ve aynı zamanda polis memuru olan bisiklet takımının antrenörü Zafer Gölbinar ise, 29 ekim etkinliklerinde birlik ve beraberliği gösterme adına bayrağı Vali Güvenç’e teslim ettiklerini söyleyerek, “Zaten bize valiliğimiz yakın zaman içerisinde 30 tane bisiklet aldı. Bize bu imkanları sağladıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.

Bisiklet takımı üyeleriyle kısa süreli sohbet gerçekleştiren Vali Güvenç, tek tek takım üyelerini tebrik etti. Vali Güvenç, daha sonra bisiklet takımı madalyalarını takdim ederek, çeşitli hediyeler verip başarılar diledi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.