banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Beyazgül’den Tanal’a Şanlıurfaspor cevabı

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal geçtiğimiz günlerde Şanlıurfaspor için kendi sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunarak topu Büyükşehir Belediyesi’ne atmıştı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’den ise Mahmut Tanal’a cevap gecikmedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Tanal’a cevap vererek şu ifadeleri kullandı: Siyasi terbiye ve nezaketten yoksun Mahmut Tanal, ben Şanlıurfa halkının seçtiği bir belediye başkanıyım. Dolayısıyla yaptığın hakaretler sadece şahsıma değil, tüm Şanlıurfa halkınadır. Şahsım ve hemşehrilerim adına yazdıklarını sana iade ediyorum. Ben halkıma hizmet ediyorum ve Allah nasip ettikçe hizmet etmeye de devam edeceğim. Gayretim ve çabam halkım içindir. Şanlıurfa’nın yükselişine hiç kimse mani olamayacaktır. Senin gibi siyasi edepten yoksun kimselerin peygamberler ve evliyalar şehri insanına hakaret etme hakkı yoktur. Ey ötelerdeki Şanlıurfa'yı ve halkını tanımayan insan, bu şehri sev. Sevginin nişanesi olarak #Şanlıurfaspor için elin cebine gitsin." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.