banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Beşiktaş taraftarı sahaya indi, Beşiktaş - Galatasaray maçı iptal

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçın uzatma dakikalarında olaylar çıktı.

Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğüyle devam eden maçın 90+2. dakikasında Felipe Melo'nun kırmızı kart görmesinin ardından, tribünler bir anda hareketlendi.

Kale arkasında bulunan bir grup siyah-beyazlı taraftar, sahaya girmeye çalıştı. Bunun üzerine daha önce 4 dakika uzatma veren hakem Fırat Aydınus, Galatasaraylı futbolcularla soyunma odasına gitti. Beşiktaşlı futbolcular ise sahada kaldı.

OLİMPİYAT'TA GEZİ PARKI SLOGANLARI

Beşiktaşlı futbolcuların da bir süre sonra soyunma odasına girişiyle birlikte tribünler yeniden hareketlendi.

Bu kez doğu tribününden sahaya inen taraftarlar, ellerindeki sandalyelerle "Her yer Taksim her yer direniş" diye bağırarak, güvenlik güçlerinin üstüne yürüdü.

Polislere sandalye atan taraftarlar, bir süre sonra güvenlik görevlileri tarafından tartan piste çekildi. Güvenlik güçleri sahanın ortasında toplanırken, taraftarlar tartan pistten yabancı maddeler atmaya devam etti.

Samanyoluhaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.