banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Başkan Mehmet Altun'dan Şampiyon adayı Şanlıurfaspor için kritik çağrı

Şanlıurfalıların desteklediği ve 1. Lige çıkma mücadelesi veren Şanlıurfaspor Gümüşhanespor'un 2 puan ardından 55 puanla ikinci sırada bulunan Şanlıurfaspor şampiyonluk hesaplarını yapıyor. Kentte Şampiyonluk heyecanı yaşanırken Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan Mehmet Altun'dan taraftara çağrı geldi.

Başkan Altun: "Son 4 maç, 1 ay sonra şampiyonuz.  Şimdi harekete geçmezsek ne zaman harekete geçeceğiz. Her şey yitip gittikten sonra mı? Bütün Esnaflar Bakkal, Kasap, Terzi, Berber, Fırıncı, Dönerci, Ciğerci, Dolmuşçu herkes yani hepimiz dükkanlarımızı ve caddeleri Sarı- Yeşil renklerle donatalım. Her yer Sarı- Yeşil renklere boyansın, Şehir Şampiyonluk havasına girsin. Haydi Şanlıurfa şimdi tam zamanı" dedi.

Ali Aslan / www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.