banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Başkan Emin Yetimden Sert Tepki: tüm engellemelere rağmen...

PFDK tarafından Hacettepe maçında taraftarlarının kötü tezahüratından dolayı Şanlıurfaspor’a bir maçlık seyircisiz oynama cezası verildi. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, verilen bu cezayı değerlendirerek, “Başka sahalarda olan olayların onda biri bizim sahada olmazken, Türkiye Futbol Federasyonu PFDK’nun kulübümüze verdiği seyircisiz oynama kararı manidardır” dedi.

Geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor’un şike ve çeşitli oyunlarla TFF 1. Lig’den düşürüldüğünü vurgulayan Yetim, “Yönetim olarak alınlarının akıyla yeniden TFF 1. Lig’e yükselmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Son haftalara girdiğimiz bugünlerde şampiyonluğun en güçlü adayı olan Şanlıurfasporumuzun bir kez daha önü kesilmek isteniyor. Tüm bu engellemelere rağmen Allah’ın izniyle kalan son 4 maçımızı kazanıp bu işi başaracağız” diye ifade etti.

Yetim, Pendikspor maçının ardından önümüzdeki hafta şampiyonluk yolunda Gümüşhanespor ile önemli bir maça çıkacaklarını ifade ederek, “PFDK’nın vermiş olduğu cezadan dolayı bu maçımızı seyircisiz oynayacağız. Ben Gümüşhanespor maçında 200 Bin Şanlıurfalının GAP Arena Stadyumu çevresinde toplanarak, takımlarına büyük destek vereceğine inanıyorum. Taraftarlarımızın dışarıdan yapacağı tezahüratının stadı inleteceğini ve yine tüm engellemelere rağmen onların sayesinde galibiyete uzanarak, şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj daha elde edeceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.